Retour & Omruilbeleid

Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn met ons product, dan kan je je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen.

Om een artikel terug te sturen of te ruilen verzoeken we je dit binnen 7 dagen na ontvangst aan ons te melden door een email te sturen naar [email protected]  Gebruik het meegestuurde retourformulier om de benodigde gegevens in te vullen voor je retourzending.

De kosten en het risico van de retourzending zijn voor rekening van de klant, ook als je een item wilt ruilen. Frankeer je vooraf aangemelde retourzending voldoende en vergeet niet het volledig ingevulde retourformulier bij te sluiten. Let op! Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor geretourneerde artikelen.

Je kunt retourzendingen sturen naar:
Voor België:              Dresskini     Reigersdreef 17         2990 Wuustwezel

Voor Nederland:        Dresskini      Van Diepenbeekstraat 30      4756 BW Kruisland

Zorg bij het passen van de badkleding dat de artikelen niet vuil worden. Uit hygiënische oogpunt kunnen we geen bevuilde artikelen terugnemen. Wij verzoeken je tijdens het passen van de badkleding je eigen slip eronder aan te houden.

Je zending dient aan de volgende voorwaarden te voldoen:

-Het artikel dient ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd en voorzien van de originele aangehechte labels 

- De hygiënestrip nog aanwezig te zijn, indien van toepassing

-Het artikel mag geen draagsporen zoals parfum, rook- of kooklucht, bevatten.

-retourzendingen dienen binnen 14 dagen na ontvangst bij ons binnen te zijn. Buiten deze termijn kan de retourzending geweigerd worden.

Artikelen die niet aan deze voorwaarden voldoen, worden niet geaccepteerd. Dresskini behoudt het recht om retourzendingen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de producten gebruikt zijn, of buiten onze schuld zijn beschadigd. Dit geldt ook wanneer de artikelen verkeerd zijn behandeld. Voor uitgebreide wasinstructies lees onze wasadviezen.

Opmerking: Regelmatig hebben we acties waarbij we onze klanten trakteren op een gift bij een aankoop. We verzoeken je vriendelijk om de gift mee te sturen wanneer je een bestelling retour stuurt. Bij het onvolledig terugsturen van een bestelling behouden we het recht voor om de kosten te verrekenen